Президентът е наясно, че няма интрига и поведението на ГЕРБ и

...
Президентът е наясно, че няма интрига и поведението на ГЕРБ и
Коментари Харесай

Политолог: Президентът е наясно, че няма интрига и ГЕРБ и ПП ще продължат управлението

Президентът е наясно, че няма конспирация и държанието на ГЕРБ и Политическа партия е с явен хоризонт – продължение на ръководството. Това мнение изрази пред БНР политологът и академични учител Георги Проданов.

Президентът има да взема решение по-важни неща, свързани с неговото политическо бъдеще, в сравнение с да се пробва да въздейства върху преговорните процеси, добави той.

Нищо не се е трансформирало в обстановката през последната година, регистрира политологът във вътрешнополитически и външнополитически проект. Затова и съгласно него няма " причина ротацията да не се случи ".

ГЕРБ се пробва да институционализира идващите 9 месеца като ръководство, в което те ще преобладават и ще имат водеща роля, по тази причина желаят съдружно съглашение. Политическа партия не престават да държат на настоящия вид – да са дребният сътрудник, който има надзор, уточни Проданов, съгласно който са налице " специфики на танца ".

" Бойко Борисов не харесва да не е на власт и да не дефинира по какъв метод се случват нещата в ръководството. "

Няма учредения за съществени земетресения по отношение на министерските постове, въпреки да е ясно, че " някои министри ще си отидат ", гласи прочитът на Георги Проданов.

Продължаване на съществуването на Политическа партия минава през триумф в настоящето ръководство, означи още в разбора си политологът.

" С наличния си ресурс те се пробват да прекъсват властови потоци и вериги, които биха им дали опция да трансформират цялото ръководство, въпреки и с малко присъединяване. "

Подялбата на постовете в регулаторите не е чак толкоз неприятна вест, тъй като има конкуренция и два съперничещи си субекта, съобщи Георги Проданов в предаването " Преди всички ".

Досегашната хиперактивност на Делян Пеевски е била ориентирана към вземането на властта в Движение за права и свободи, а в този момент той " се чуди какво ще прави с тази власт и по какъв метод би могъл да трансформира самата партия Движение за права и свободи в инструмент, който да осъществя негови цели ", разяснява той.

" Но е ясно, че съблазънта ГЕРБ да ръководи с Движение за права и свободи и ли в друга формула е извънредно силна и това постоянно ще се привижда на втори, горист проект. "

Денков и Габриел са гласовете на нормалността в това ръководство, сподели в умозаключение политологът.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР